неділя, 6 вересня 2020 р.

6-ті класи. Дистанційні завдання. Другий тиждень навчання: 07-11 вересня

            Dzień dobry oraz cześć wszystkim! =) 

На цьому блозі я викладатиму для вас дистанційні завдання та додаткові пояснення до уроків польської мови. Якщо ходитимемо в школу через день, виконані вправи перевірятиму, коли ви приходитимете на уроки. Якщо переважатиме дистанційне навчання, то домашні завдання  (сфотографовані або відскановані), а також усі свої запитання надсилайте на мою пошту:  teschool5site@gmail.com.  Обов’язково усе перевірю та оціню!

 

Розпочнемо наше навчання, звісно, із повторення, адже ми із вами дуууже довго не бачились=) Повторимо трішки орфографію, числівники місяці, а також найуживаніші польські дієслова – być та mieć. З наступного тижня перейдемо до нового матеріалу.

 

Завдання 1. Пригадайте особливості вимови у польській мові, перегляньте відео. Якщо призабули як правильно вимовляти літеру або двознак, випишіть у зошит та вивчіть. Якщо відео не відкривається, його можна знайти тут.

 

Завдання 2. Виконайте вправу. У ній потрібно з’єднати літери, які мають однакову вимову. Для повноекранного перегляду натисніть на маленький верхній прямокутник з правого боку. Якщо вправа не відкривається, її можна знайти тут.

 

Завдання 3. Виконайте вправи. У першій пригадуємо що означає jest, а що і правильно групуємо слова. У другій вправі правильно поєднуємо відмінювання дієслів бути  і мати польською та українською мовами. Для повноекранного перегляду натисніть на маленький верхній прямокутник з правого боку. Якщо вправа не відкривається, її можна знайти тут.



Завдання 4. Виконайте вправу. Пригадуємо назви шкільних предметів. Які забули, переписуємо у зошит та вивчаємо ще раз) Для повноекранного перегляду натисніть на маленький верхній прямокутник з правого боку. Якщо вправа не відкривається, її можна знайти тут і тут.


 

Завдання 5. Перегляньте відео. Пригадуємо місяці, записуємо у зошит. Які забули, вивчаємо ще раз) Якщо відео не відкривається, його можна знайти тут.

 

Завдання 6. Перегляньте відео. Пригадуємо дні тижня, записуємо у зошит. Які забули, вивчаємо ще раз) Якщо відео не відкривається, його можна знайти тут.

 

Завдання 7. Перегляньте відео. Пригадуємо числівники, записуємо у зошит. Які забули, вивчаємо ще раз) Якщо відео не відкривається, його можна знайти тут і тут.



 

Завдання 7. Перегляньте відео. Випишіть нові вирази у зошит та вивчіть їх. Якщо відео не відкривається, його можна знайти тут.

  

Зошит підписуємо так:

Zeszyt

do języka polskiego

ucznia/uczennicy V-a (b,c) klasy

szkoły №5 w Tarnopolu

Imię,  Nazwisko (ім’я та прізвище)

Оформляємо завдання так: дата, коли ви виконували та Praca domowa. Наприклад:

Jedenasty września
Praca domowa
Ć
wiczenie 1

Зворотній зв’язок:  

teschool5site@gmail.com

 

Miłej nauki!

Немає коментарів:

Дописати коментар